Міша Крупін виступив п'яним в Одесі та заявив про можливе припинення музичної кар'єри

Міша Крупін виступив п'яним в Одесі та заявив про можливе припинення музичної кар'єри.

Міша Крупін виступив п'яним в Одесі та заявив про можливе припинення музичної кар'єри. Фото: youtube.com/@neondust7542

Події
19 жовтня 2023 09:18

Увечері 18 жовтня лідер гурту "Корупція" Міша Крупін провів акустичний концерт у ресторані Reef в Одесі та потрапив у скандал через свій нетверезий стан. Вже вранці він опублікував на своїй Інстаграм-сторінці заяву про можливе тимчасове припинення музичної кар'єри.

Причина заяви Крупіна – у тому, що він вийшов до людей, будучи нетверезим. У соцмережах вже з'явилися відео, на яких музикант, хитаючись, звертається до своєї публіки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Друзі, не звертайте уваги, бо я приїхав сьогодні до Одеси, і мене так набухали дуже просто… У мене просто одне запитання. Ви що тут усі ох***і, чи що? Ви готові до туси? – каже на відео Крупін.





Відео: t.me/xydessa

Вже вранці музикант опублікував відео з вибаченням.

– Я хотів вибачитися перед одеситами, слухачами, які прийшли до ресторану, та перед рестораном, який дозволив мені зробити благодійний концерт. Але я вийшов у такому стані, як не можна виходити професійному музикантові. Мені дуже соромно. Швидше за все, я на деякий час свою музичну кар'єру припинятиму. Ще раз вибачте мені, будь ласка. Ви ніколи мене не побачите на сцені у такому стані, – заявив Крупін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Міша Крупін (@mishakrupin1)



Зазначимо, що концерт в Одесі провели, щоб зібрати гроші на купівлю спорядження бійцям ЗСУ, що воюють на Донецькому напрямку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах