В Одесі співробітниця пошти підробляла підписи мертвих людей та отримувала їхню пенсію

В Одесі співробітниця пошти підробляла підписи мертвих людей та отримувала їхню пенсію.

В Одесі співробітниця пошти підробляла підписи мертвих людей та отримувала їхню пенсію. Фото: shoppingpl.com

Події
19 жовтня 2023 10:27

В Одесі екс-керівниця поштового відділення підробляла підписи померлих людей для того, щоб надавати їхні пенсії. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції на Одещині.

Маючи доступ до виплат пенсіонерам та знаючи, що деякі з них померли, зловмисниця підробила їх підписи та привласнила кошти Пенсійного фонду України у сумі 17 430 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантку про підозру за частиною другою статті 191 та частиною першою статті 366 Кримінального кодексу України. Йдеться про присвоєння чужого майна шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем та внесення такою особою свідомо неправдивих відомостей до офіційних документів відповідно. Максимальне покарання фігурантці – позбавлення волі до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до трьох років. На час слідства підозрювана перебуватиме під домашнім арештом. Розслідування продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах