На російсько-українській війні загинув мешканець села Сергій Абрамов

На російсько-українській війні загинув мешканець села Сергій Абрамов.

На російсько-українській війні загинув мешканець села Сергій Абрамов.

Події
20 жовтня 2023 11:01

Затишанська громада на Одещині втратила ще одного захисника – на війні загинув 32-річний житель села Торосове Сергій Михайлович Абрамов. Він був водієм-електриком взводу радіорозвідки розвідувальної роти. Про це повідомила пресслужба громади.

Своє останнє бойове завдання він виконав 14 жовтня у населеного пункту Невське Донецької області. Тут отримав поранення, які виявилися несумісними із життям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сергій був сильним духом, любив спорт і був цілеспрямованою людиною. Народився 3 липня 1991 року в селі Торосове, тут закінчив 11 класів та продовжив навчання у Захарівському професійно-технічному училищі. Після служби в армії працював в Одесі на різних роботах – на будівництві та охороні. Згодом разом із двома односельцями у рідному селі займалися вирощуванням овець.

З 18 років хлопець ріс без матері – вона померла від тяжкої хвороби. А п'ять років тому пішов із життя і батько. Тому з рідних у Сергія лише два старші брати і сестра (він був наймолодшим у сім'ї).
Не встиг наш воїн створити власну сім'ю, бо спочатку прагнув міцно "встати на ноги". Але всі плани перекреслила війна. З січня 2023 року Сергій Абрамов був мобілізований на військову службу. Ніхто з рідних навіть не знав конкретного місця перебування – у розвідувальній роті він усе тримав у секреті. У телефонних розмовах із близькими говорили на різні теми, а про свою локацію ніколи не говорив. Лише з повідомлення про смерть рідні довідалися, що Сергій був на передовому фронті.

Попередньо відомо, що поховання Сергія Абрамова відбудеться у п'ятницю у селі Торосове.

На російсько-українській війні загинув мешканець села Сергій Абрамов.На російсько-українській війні загинув мешканець села Сергій Абрамов. Фото: facebook.com/Затишанська громада

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах