В Одеську область прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго

До Одеської області прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго.

До Одеської області прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго. Фото: Національний природний парк "Тузловські лимани"/facebook.com

Події
21 жовтня 2023 15:12

До Національного природного парку "Тузловські лимани" в Одеській області знову прилетіли рожеві фламінго в рекордній кількості. І це не ті, що цього року успішно загнездились на наших теренах. Про це повідомили у пресслужбі нацпарку.

Як повідомляє вчений нацпарку, рожевих фламінго прилетіло 1114 особин. Поки що ця найбільша кількість цих пернатих зафіксована вченими на території парку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Майже всі птахи дорослі, але є й кілька пташенят цього року. Причому деякі птахи прокольцювали кільцями білого кольору (визначити їхнє походження не вдалося), а один птах був із синім кільцем, цей гість – італієць.

  • В Одеську область прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго фото
  • В Одеську область прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго фото 1
  • В Одеську область прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго фото 2

В Одеську область прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго фото

Все фото: Національний природний парк "Тузловські лимани"/facebook.com

Нагадаємо, що жителі Одеської області можуть повідомити про виявлені гнізда лелек на електроопорах та стан птахів у них. Компанія запустила нову функцію на своєму сайті. Щоб передати інформацію про виявлений гнізд необхідно: перейти на стартову сторінку сайту та відкрити розділ «Алестики: передай інформацію про гнізд»; заповнити форму та відправити її. Після отримання та перевірки інформації енергетики, за потреби, перенесуть гніздо на захисну платформу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах