Шахраї збирають гроші від імені одного з голів РВА в Одеській області

Шахраї збирають гроші від імені одного з голів РВА в Одеській області.

Шахраї збирають гроші від імені одного з голів РВА в Одеській області. Фото: depositphotos.com

Події
22 жовтня 2023 12:15

Шахраї намагаються збирати кошти від імені одного з голів РВА в Одеській області. Відповідне повідомлення розмістили на офіційній сторінці райадміністрації у Facebook.

Так, зловмисники підробили офіційний бланк від Білгород-Дністровської районної військової адміністрації та надіслали листи підприємствам із проханням надати допомогу ЗСУ. У цих листах стверджується, що військовим необхідні спеціальне обладнання та машин та надаються реквізити для надання коштів, а також ім'я одержувача допомоги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Білгород-Дністровській районній військовій адміністрації заявили, що жодного зв'язку з таким збором коштів не існує, і будь-яке звернення щодо цього є фейковим.

"З метою підтримати співвітчизників-героїв, що ціною власного життя та власною кров'ю завойовують незалежність нашої країни, а також для закупівлі військової амуніції та надання фінансової допомоги у розмірі 87 тисяч гривень відкрито розрахунковий рахунок", – йдеться у фейковому повідомленні.

Шахраї намагаються збирати кошти від імені одного з голів РВА в Одеській області.Шахраї намагаються збирати кошти від імені одного з голів РВА в Одеській області. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах