Стало відомо, навіщо знову реставруватимуть Будинок Русова

Стало відомо, навіщо знову реставруватимуть Будинок Руссова.

Стало відомо, навіщо знову реставруватимуть Будинок Руссова. Фото: Vgorode

Події
25 жовтня 2023 13:39

В одеській мерії розповіли, навіщо Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер на нову реставрацію будинку Русова.

Там розповіли, що планують завершити протиаварійні роботи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив заступник міського голови та директор департаменту земельних ресурсів Олександр Філатов, ремонт не доробили у 2019 році через судові справи. Після закінчення робіт урядовці планують отримати сертифікат про готовність будинку Русова до експлуатації.

"Зараз міська рада оголосила тендер для завершення протиаварійних консерваційних та реставраційних робіт для того, щоб прибрати замок підвальних приміщень першого поверху, влаштувати покриття усередині двору та заміну дверей, у тому числі й тих, що були пошкоджені після ворожої атаки на Спасо-Преображенський собор" – пояснив чиновник.

Нагадаємо, що за протиаварійні роботи та відновлення фасадів заплатять понад вісім мільйонів гривень. Роботи планують розпочати до 30 червня 2024 року. Фінансуватимуть їх із бюджету.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах