В Одесі помер новонароджений: мати звинувачує медиків у недбалості

В Одесі помер немовля: мати звинувачує медиків у недбалості.

В Одесі помер немовля: мати звинувачує медиків у недбалості. Фото: freepik.com

Події
25 жовтня 2023 15:51

Через смерть новонародженого у лікарні Одеси слідчі розпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Дитина народилася у місті Південний у місцевій лікарні. Після цього його каретою швидкої допомоги відвезли до одного з медичних закладів Одеси для надання новонародженому необхідної медичної допомоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На жаль, на п'ятий з народження день, вчора, 24 жовтня, немовля померло у лікарні. Як вважає мати дитини, це сталося з вини лікарів.

За вказаними фактами слідчими поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство з позначкою "природна смерть") та частиною другою статті 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником).

Поліцейські встановлюють всі обставини подій. Причину смерті дитини встановлять після проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі дії продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах