Подробиці побиття військового у Чорноморську: винних затримали

Подробиці побиття військового у Чорноморську: винних затримали.

Подробиці побиття військового у Чорноморську: винних затримали. Фото: dumskaya.net

Події
26 жовтня 2023 08:28

За фактом побиття військового у місті Чорноморськ на Одещині поліцейські розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

23 жовтня вночі до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до місцевої лікарні привезли місцевого жителя з травмами голови. Під час спілкування з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські попередньо встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав у ніч із 22 на 23 жовтня біля одного з місцевих магазинів під час сутички з групою осіб. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі порушили кримінальне провадження за ознаками частини другої статті 296 Кримінального кодексу України та розпочали досудове розслідування.

Наразі постраждалий у лікарні.

Наразі двох фігурантів затримали, з ними проводяться слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення ним про підозру та обрання запобіжного заходу.

Подія кваліфікували за частиною другою стати 121 Кримінального кодексу України як умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Слідство продовжується.

Через що стався конфлікт



Як виявилось, усі учасники конфлікту були військовими.

Директор КУ "Муніципальна варта" міста Чорноморська Петро Канар'ян записав та виклав у своїх соцмережах відеозвернення.

За його словами, близько 23:50 надійшов виклик на гарячу лінію "Муніципальної варти" про бійку. Коли представники комунальної установи приїхали на місце, бійка вже завершилася, а потерпілий лежав на землі. Цю людину не стали рухати, тому що вона була сильно побита. Співробітники "Муніципальної варти" викликали поліцію та швидку, а також надали цьому військовому першу допомогу. Особи нападників встановили.

Канар'ян заявив, що "Муніципальна варта" та громадське формування "Патруль Громадської Безпеки" допомогли родичам потерпілого дістатися лікарні, до якої швидка допомога відвезла побитого військового. За його словами, цей чоловік був у свідомості. У медичній установі він підтвердив, що це була сутичка між військовослужбовцями, і не став одразу писати заяву.

Директор міського "Муніципальної варти" повідомив, що поліція отримала заяву ввечері 24 жовтня. Її написали родичі потерпілого. Також він дав зрозуміти, що причиною конфлікту стали алкогольні напої.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах