Одесит продавав підроблені талони на пальне: як його покарали

Одесит продавав підроблені талони на пальне: як його покарали.

Одесит продавав підроблені талони на пальне: як його покарали. Фото: money.comments.ua

Події
27 жовтня 2023 11:26

Одесит продавав підроблені талони на пальне та вкрав прилади зв'язку, за що його засудили до п'яти років ув'язнення. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Зловмисник розміщував на одній із популярних платформ оголошень інформацію про продаж талонів на пальне за заниженою ціною. Зустрічаючись із покупцями, він передавав їм хибні талони номіналом 20 літрів на бензин А-95 та отримував від них по 500 гривень за кожен талон. Загалом таким чином зловмисникові вдалося обдурити 10 громадян. Коли ж людям на АЗС відмовили у придбанні пального, вони звернулися до поліцейських, які викрили зловмисника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, слідчі встановили та довели провину фігуранта у крадіжці 16 метрів кабелю зв'язку та трьох розподільчих телефонних боксів з під'їзду однієї з багатоповерхівок. Викрадене майно він планував здати до пункту прийому металобрухту, але не встиг, оскільки його затримали.

За шахрайство, зокрема, скоєно повторно та крадіжку в умовах воєнного стану, слідчі висунули фігуранту звинувачення за двома статтями Кримінального кодексу України: частиною четвертою статті 185 (крадіжка) та частинами першою та другою статті 190 шахрайство).

Суд, розглянувши матеріали кримінального провадження, дослідивши докази, надані поліцейськими, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах