На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Славенко

На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Славенко.

На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Славенко. Фото: facebook.com/Вадим Славенко

Події
28 жовтня 2023 11:32

22 жовтня на Донецькому напрямку, при виконанні військових обов'язків, захищаючи цілісність та незалежність України, загинув житель села Білолесся з Одеської області, солдат 79 ДШБ Славенко Вадим Анатолійович. Захиснику було 37 років. Про це повідомляє Татарбунарська міська рада.

Прощання відбудеться у неділю, 29 жовтня о 10:00, біля будинку за адресою вулиці Центральна, 46, село Білолесся та об 11:00 у Свято-Покровському храмі села Білолесся.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Славенко.На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Славенко. Фото: facebook.com/adminvk2

Раніше ми повідомляли про те, що 24 жовтня на російсько-українській війні загинув стрілець другого відділення другого взводу третьої стрілецької роти, солдат Берег Дмитро Дмитрович із міста Чорноморськ на Одещині. Герой пішов із життя виконуючи бойове завдання щодо захисту територіальної цілісності та недоторканності України, поблизу населеного пункту Терни Донецької області. Йому був 51 рік.

Вічна та світла пам'ять захисникам України, які загинули за територіальну цілісність та свободу України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах