На Одещині жінка випала з маршрутки та отримала тяжкі травми

На Одещині жінка випала з маршрутки та отримала тяжкі травми.

На Одещині жінка випала з маршрутки та отримала тяжкі травми. Фото: facebook.com/usov.ua

Події
28 жовтня 2023 13:27

У місті Подільську Одеської області жінка випала з маршрутки та отримала черепно-мозкову травму, забій головного мозку, забиття тулуба та перелом скроневої кістки. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Подія сталася на перехресті вулиці Залізничного села Вестерничани та провулку Довженка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій маршрутного автобуса "Еталон" після закінчення посадки-висадки пасажирів на зупинці громадського транспорту продовжив рух, не зачинивши вхідних дверей. При повороті ліворуч одна з пасажирок зазначеного транспортного засобу, що стояла біля дверей, не втрималася і випала із салону на асфальто-бетонне покриття проїжджої частини. Водій зупинився і жінці одразу викликали швидку допомогу.

Правопорушника затримали та повідомили йому про підозру. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був тверезий. Його дії кваліфікували за другою статтею 286 Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове слідство у цьому кримінальному провадженні триває. Слідчі призначили низку судових експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах