Можливий летальний кінець: подробиці жорстокого побиття військового в Одеській області

Можливий летальний кінець: подробиці жорстокого побиття військового на Одещині.

Можливий летальний кінець: подробиці жорстокого побиття військового на Одещині. Фото родичів потерпілого

Події
29 жовтня 2023 10:14

Дружина військового Юрія Купріча, якого жорстоко побили у Чорноморську на Одещині, розповіла подробиці інциденту. Зараз він перебуває у тяжкому стані у лікарні. Про це повідомляє " ТСН ".

Нагадаємо, днями пізно ввечері в Чорноморську Одеської області група осіб напала та побила старшого сержанта, який виходить із місцевого магазину. Чоловік отримав тілесні ушкодження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Події розвивалися так: Юра виходив із магазину, у цей момент під'їхав автомобіль із тими хлопцями. Вони в цьому магазині або купували, або вкрали горілку. На виході з магазину виник якийсь конфлікт. Слів неможливо почути, бо на відео немає звуку Моєму чоловікові навесні була зроблена операція, у грудному відділі у нього шість болтів, був перелом хребта, також у нього хвороба, через яку не повертається шия, тобто по ньому видно, що він не зовсім здоровий. ногам, стрибали по обличчю. Зняли з нього куртку, одягли її на себе. Не знаю як це назвати. Юрій навіть руку ні на кого не підняв, а його спочатку бив один, потім інші», - розповіла дружина військового Олеся.

За словами жінки, у Юрія зламані два хребці, є набряк мозку.

"Лікар не виключив, що після операції можливий летальний випадок. Операція найскладніша. Також є ймовірність того, що Юра не зможе рухатися. До речі, раніше його хотіли комісувати, але він попросив визнати його обмежено придатним, щоб повернутися до служби", - каже жінка.

До цього Олеся додає, що за наявною інформацією чоловіка побили люди, які є військовими: "Але через що саме виник конфлікт — це невідомо".

Окрім цього Олеся Купріч каже, що представники місцевої муніципальної охорони нібито не затримали, а відпустили порушників порядку до приїзду поліції. Також, за словами жінки, обурює те, що донедавна побиття її чоловіка називали п'яною бійкою, хоча насправді це було побиття.

Правоохоронці встановили всіх п'ятьох, наразі затримали двох.

На запитання про те, чи справді Юрій відмовився писати заяву до поліції, Олеся відповіла так:

"Правоохоронці прийшли до Юрія до лікарні приблизно о 4-й ранку. Ви розумієте, в якому стані він був, у нього був зрив", - говорить Олеся.

До розмови підключилася сестра Юрія, яка була поряд із ним у лікарні.

"Він був під крапельницею. Коли правоохоронці запитали про те, чи є у нього претензії до кривдників, він прийшов до тями і сказав, що немає претензій. Я почала заспокоювати Юру, на той момент він не був у нормальному стані і відразу відключився. Я запитала у правоохоронця про те, навіщо ставити таке питання, якщо людина знепритомніла. Правоохоронці збиралися допитати Юрія вранці, але вранці ніхто не приїхав”.

Резюмуючи, Олеся каже, що наполягає на тому, щоб винні у побитті чоловіка не уникнули покарання:

"Сьогодні під реанімацію приїхали дружини тих, хто бив Юру. Плакали, пропонували гроші. Але пощади не буде. Стан Юри критично важкий. Він дихає за допомогою апарату".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах