На фронті героїчно загинув працівник Одеської Опери Архіпов Сергій

На фронті героїчно загинув працівник Одеської Опери Архіпов Сергій.

На фронті героїчно загинув працівник Одеської Опери Архіпов Сергій. Фото: facebook.com/OdesaOperaBallet

Події
29 жовтня 2023 15:07

На російсько-українській війні героїчно загинув Архіпов Сергій – працівник Оперного театру, інженер першої категорії ділянки вентиляції та видалення пилу. Нещодавно йому виповнилося 40 років. Про це повідомляє пресслужба театру.

"З великою скорботою і болем у серці повідомляємо, що колектив Одеського національного академічного театру опери і балету зазнав невиправної втрати. категорії ділянки вентиляції та видалення пилу Архіпов Сергій Анатолійович. Четвертого жовтня Сергію виповнилося сорок років… У нього було багато планів, які мріяв здійснити після нашої Перемоги, проте війна забирає найкращих… Адміністрація та колектив Одеської опери висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким Сергія Анатолійовича", сказано у повідомленні Оперного.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що на російсько-українській війні загинув захисник Одеської області Бессараб Владислав Вікторович. Герою назавжди залишиться 28. У нього залишилися дружина та двоє дітей. Прощання з Героєм відбудуться сьогодні, 29 жовтня, о 9:00 за адресою вулиця Преображенська 3а у місті Арциз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах