Били по припортовій інфраструктурі: військові прокоментували ранкову атаку окупантів по Одеському району

Били по припортовій інфраструктурі: військові прокоментували ранкову атаку окупантів по Одеському району.

Били по припортовій інфраструктурі: військові прокоментували ранкову атаку окупантів по Одеському району. Фото: Суспільне Одеса

Події
30 жовтня 2023 12:32

Уранці 30 жовтня ворог застосував балістику, ймовірно "Іскандер-М", по Одеській області. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Противник цілеспрямовано бив по припортовій інфраструктурі. Пожежу оперативно ліквідували. Постраждали адміністративна будівля та техніка підприємства. Двоє співробітників отримали поранення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також військові зазначили, що ворог продовжує тероризувати шляхи цивільного судноплавства, скидаючи вибухонебезпечні предмети за ймовірним маршрутом цивільних суден. Так, протягом минулої доби зафіксували скидання трьох вибухівок.

Нагадаємо, зранку з 08:33 до 08:56 в Одеській області була повітряна тривога. Військові попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння. До оголошення тривоги одесити чули вибух. Також кілька вибухів пролунали під час тривоги. Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що окупанти вдарили ракетами по судноремонтному заводу. Унаслідок обстрілу отримали поранення чоловік 1961 року народження та жінка 1966 року народження. Потерпілим надають медичну допомогу в лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах