В Одесі чоловік побив свого друга через ревнощі: той помер

В Одесі чоловік побив свого друга через ревнощі: той помер.

В Одесі чоловік побив свого друга через ревнощі: той помер. Фото ілюстративне: npu.gov.ua

Події
01 листопада 2023 16:07

У Хаджибеївському районі Одеси чоловік побив свого друга через ревнощі і врешті помер. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Слідчі встановили, що в пошуках своєї співмешканки зловмисник серед дня прийшов до будинку, де тимчасово жив його приятель і влаштував йому "сцену ревнощів". Стверджуючи, що той нібито знає місцезнаходження коханої жінки, фігурант кілька разів ударив приятеля кулаками по голові. Від отриманих ударів опонент упав на землю і знепритомнів, а зловмисник втік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наступного ранку чоловіка виявив знайомий, який прийшов у гості і викликав йому "швидку", а ті у свою чергу повідомили про подію в поліцію. На жаль, від завданих ушкоджень чоловік помер у кареті швидкої.

Попередньо причиною смерті потерпілого став набряк головного мозку та травматичний субарахноїдальний крововилив. Остаточна причина смерті буде відома після експертизи.

Того ж дня зловмисника затримали. Фігуранту про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах