В Одесі чоловік напав із ножами на дружину та дітей

В Одесі чоловік напав із ножами на дружину та дітей.

В Одесі чоловік напав із ножами на дружину та дітей. Фото: depositphotos.com

Події
02 листопада 2023 15:14

В Одесі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у замаху на вбивство, бо він ледь не позбавив життя дружини та травмував дітей. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася в одній із квартир у багатоповерхівці на Люстдорфській дорозі. Близько 21 години "швидку" зателефонувала дитина з повідомленням про бійку між батьками, лікарі, зі свого боку, повідомили про подію поліцію. Прибувши за вказаною медиками адресою, правоохоронці побачили біля будинку 15-річного хлопця та його восьмирічну сестричку. Діти розповіли, що мама з татом побилися і зараз перебувають у квартирі. На жаль, їм також дісталося від батька. Підліток відчинив двері до будинку, і в коридорі правоохоронці з лікарями виявили чоловіка з двома ножами в руках, жінка ховалась у кімнаті під ліжком.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Медики доправили всю родину до лікарні. Жінці діагностували проникаюче колото-різане поранення грудної клітки з пошкодженням діафрагми, печінки, множинні колото-різані рани обличчя, шиї, руки, внутрішньочеревну кровотечу. Вона перебуває у реанімації у тяжкому стані. Хлопчик отримав різані рани рук і множинні садна тулуба і кінцівок, а дівчинка - забій черевної стінки. Наразі здоров'ю дітей ніщо не загрожує, про них дбають медпрацівники. У чоловіка гематоми та різані рани спини, після надання медичної допомоги, його доставили до поліції.

Попередньо слідчі встановили, що в день скоєння злочину глава сім'ї вживав алкогольні напої і на побутовому ґрунті між ним та дружиною стався конфлікт. Під час суперечки чоловік схопив кухонні ножі, якими став завдавати хаотичних ударів у сферу життєво важливих органів дружини. Жінка намагалася чинити опір нападникові, але її зусилля були марними. Дісталося і дітям, які теж отримали від розлюченого батька тумаків та поранень.

Під час огляду події поліцейські вилучили ножі та інші речові докази, які надішлють на експертизу. Із затриманим чоловіком працюють слідчі. Ювенальні поліцейські, психологи та працівники служби у справах дітей проведуть роботу з дітьми.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за ознаками частина друга статті 15, частина перша статті 115 Кримінального кодексу. Йдеться про закінчений замах на навмисне вбивство. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Відповідно до чинного законодавства чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідчі дії продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах