Вночі Одеську область атакували дрони: є влучення по інфраструктурі

У ніч на 3 листопада 2023 року Одеську область атакували дрони: є влучання по інфраструктурі.

У ніч на 3 листопада 2023 року Одеську область атакували дрони: є влучання по інфраструктурі. Фото: delo.ua

Події
03 листопада 2023 08:04

Ніч із 2 на 3 листопада в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги та, на жаль, був обстріл. Над Одеською областю збили два російські дрони, але є влучення по інфраструктурі. Про це в ефірі телемарафону повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

"У нашій зоні відповідальності працювали сили протиповітряної оборони фактично п'ять годин. За ніч ми відпрацювали та знищили 11 ударних дронів типу Shahed, з яких два збили над Одещиною. Проте сталося влучення по території інфраструктурного об'єкту, але травмованих немає, руйнування не критичні", – розповіла керівниця пресцентру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Генштабу, в ніч на 3 листопада російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 38 ударних БПЛА типу Shahed-136/131 та 1 керовану авіаційну ракету Х-59. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 24 ударні БпЛА та одну ракету Х-59.

Тим часом гуманітарний коридор у Чорному морі працює. За інформацією MarineTraffic, 2 листопада з порту "Південний" вийшов черговий балкер Azara, який має дедвейт 13,9 тисячі тонн.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах