Одесити сьогодні можуть почути звуки сирени не через ракети: що трапилося

Одесити сьогодні можуть почути звуки сирени не через ракети: що сталося.

Одесити сьогодні можуть почути звуки сирени не через ракети: що сталося. Фото: pixabay.com

Події
03 листопада 2023 16:07

У п'ятницю, 3 листопада, на вулиці Івана та Юрія Лип в Одесі проводять ремонт обладнання, що сповіщає населення про повітряну тривогу. Про це повідомляє пресслужба міської ради Одеси.

У відомстві уточнили, що городяни можуть чути звуки сирени. Але це буде перевірка роботи гучномовця. Городян просять не панікувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі встановлять єдину автоматизовану систему оповіщення про повітряну тривогу за 25,5 мільйона гривень. В даний час сирени включаються в ручному режимі і іноді спізнюються. На думку депутатів, ця система дозволить оперативно сповіщати населення про майбутню небезпеку.

Систему встановлять у рамках міської цільової програми цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Одеси на 2022-2026 роки. Систему встановлять до кінця цього року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах