Вважався три місяці зниклим безвісти: на Одещині попрощаються з військовим Сергієм Шестаковим

Вважався три місяці зниклим безвісти: на Одещині попрощаються з військовим Сергієм Шестаковим.

Вважався три місяці зниклим безвісти: на Одещині попрощаються з військовим Сергієм Шестаковим. Фото: Facebook-сторінка Татарбунарської громади

Події
04 листопада 2023 10:55

16 липня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув житель міста Татарбунари Одеської області Сергій Шестаков. Про це повідомили у пресслужбі Татарбунарської міської ради.

Прощання з Героєм відбудеться 5 листопада: о 10:00 біля його будинку за адресою вулиця Першотравнева, 23, а о 12:00 у Свято-Успенському соборі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, під час наступальних дій біля населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району загинув 38-річний мешканець села Семенівка Одеської області Євген Щербина.

Також Vgorode повідомляв про те, що на Одещині попрощалися із двома захисниками України. У Подільську поховали 24-річного бійця Іллю Десятника, який загинув у Запорізькій області, а в місті Роздільна проводили в останню путь 38-річного стрільця Юрія Дмитрієнка.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах