Ворог атакував Одеську область ракетою Х-31П: є влучання, руйнування та постраждалі

Ворог атакував Одеську область ракетою Х-31П: є влучання, руйнування та постраждалі.

Ворог атакував Одеську область ракетою Х-31П: є влучання, руйнування та постраждалі. Фото ілюстративне: bessarabiainform.com

Події
05 листопада 2023 18:20

Удень 5 листопада російські терористи атакували ракетами Одеську область. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Метою ворога стало цивільне судноплавство.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На жаль, в Одеському районі є влучання в об'єкт інфраструктури. Поранення отримали три співробітники. Пошкоджено адмінбудівлю. Крім того, через вибухову хвилю в навколишніх будинках вибило шибки та вікна.

У пресслужбі Сил оборони півдня України уточнили, що окупанти випустили по Одещині з літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря протирадіолокаційну ракету Х-31П.

Нагадаємо, протягом дня 5 листопада в Одеській області двічі оголошували повітряну тривогу. Перша тривала з 14:32 до 14:54. Повітряні сили ЗС України попереджали про ракетну небезпеку. Друга тривога, яку також оголосили через ракетну небезпеку для нашого регіону, почалася о 15:28. Невдовзі після початку тривоги одесити почули вибух. О 15:46 дали відбій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах