Отримай відповідь: скільки коштує купити в Одесі однокімнатну квартиру

Отримай відповідь: скільки коштує купити в Одесі однокімнатну квартиру.

Отримай відповідь: скільки коштує купити в Одесі однокімнатну квартиру. Фото: armis.com.ua

Події
07 листопада 2023 08:42

Одеса посіла третє місце в Україні за вартістю вторинної однокімнатної квартири і друге місце за вартістю первинної.

Так, купити однокімнатну квартиру як вторинне житло в Одесі в середньому коштуватиме 1,8 мільйона гривень. Це майже 18 тисяч відгуків на оголошення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільший попит на купівлю однокімнатних квартир, як і раніше, спостерігається в Києві. Кількість відгуків на оголошення про продаж квартири з однією кімнатою складає 38,9 тисяч, середня ціна – 3,6 мільйонів гривень. На другому місці за вартістю житла йде Львів, де середня ціна сягає 2,3 мільйона гривень. Попит на однокімнатну квартиру – 8,7 тисяч відгуків на оголошення.

На первинному ринку топ-міст, у яких найвищий попит на купівлю однокімнатної квартири, схожа ситуація. Очолює список Київ з кількістю відгуків на оголошення про продаж однокімнатного житла 22 875, середня вартість – 2,1 мільйона гривень.

На другому місці йде Одеса з кількістю відгуків понад 12 тисяч та медіаною вартістю 1,4 мільйона гривень. Третє у рейтингу міст – Львів, попит на нові квартири тут складає 11,3 тисячі відгуків на оголошення, середня вартість – 2,2 мільйона гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах