На фронті загинули два захисники з Одеської області

На фронті загинув захисник із Одеської області Геннадій Степанов.

На фронті загинув захисник із Одеської області Геннадій Степанов. Фото: itcollege.lviv.ua

Події
08 листопада 2023 12:07

На російсько-українській війні загинули двоє захисників з Одеської області – 6 листопада 40-річний Геннадій Степанов із міста Південний та 29 жовтня 35-річний Дмитро Куліш із села із села Нові Чобручі.

Головний сержант другої стрілецької роти військової години А7396, молодший сержант Збройних Сил України Геннадій Степанов пішов із життя під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Козачі Табори Херсонського району Херсонської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання з Геннадієм відбудеться 9 листопада 2023 року, о 10:00 біля пам'ятника Захисникам Вітчизни на площі Перемоги. Цього ж дня у громаді оголосили Днем жалоби. На знак скорботи просять приспустити (вивісити з жалобною стрічкою) Державний Прапор України на будинках та спорудах громади. О 10:00 хвилин вшанують пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання. Усіх мешканців громади просять приєднатися до жалобної церемонії прощання із захисником України.

Геннадій Степанов.Геннадій Степанов. Фото: facebook.com/ymrada

Як повідомляє Роздільнянська міська територіальна громада, Дмитро Куліш загинув у Донецькій області.

9 листопада мешканців громади просять вишикуватися в живий коридор від стели на вулиці Європейській. Зустріч біля стели при в'їзді до міста відбудеться об 11.00. Відспівування розпочнеться о 12:00 на площі біля Роздільнянського палацу культури.

Дмитро Куліш.Дмитро Куліш. Фото: facebook.com/rozdilnianskahromada



Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах