Отримай відповідь: коли планують відкрити одеський худмузей

Отримай відповідь: коли планують відкрити одеський худмузей.

Отримай відповідь: коли планують відкрити одеський худмузей. Фото: odessa.online

Події
08 листопада 2023 17:13

Одеський художній музей планують відкрити у грудні цього року. Про це повідомила виконувач обов'язків директора Одеського національного художнього музею Катерина Кулай в ефірі Громадське радіо.

"Поки що складно говорити, коли музей зможе приймати відвідувачів. Але на рівні мрій та надій говоримо про грудень до Нового року. Ближче до грудня буде зрозуміло, чи на початку це станеться, чи в середині місяця. Загалом, про відновлення роботи музею, мова піде в основному про роботи консерваційного характеру, тобто, що у нас просто з'явиться можливість працювати. Ні про реставрацію, ні про ремонт мова не буде. Все, що стосується цього, буде вже після перемоги", – сказала Катерина Кулай.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Основний фонд музею знаходиться у безпечному місці від початку повномасштабного вторгнення. У день атаки у музеї експонувалося п'ять тимчасових експозицій.

Нагадаємо, музей постраждав увечері 5 листопада, коли російські окупанти атакували Одесу ракетами "Онікс" та "Іскандер".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах