628-й день війни: яка ситуація в Одесі вранці 13 листопада

628-й день війни: яка обстановка в Одесі вранці 13 листопада.

628-й день війни: яка обстановка в Одесі вранці 13 листопада. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
13 листопада 2023 08:03

Ніч з 12 на 13 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Як розповіла начальниця пресцентру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, щодо морів, які ближче до нас, нашого Азово-Чорноморського басейну, там спостерігається надзвичайно потужний шторм, який фахівці оцінюють до шести балів. Навіть той один російський корабель, який зараз перебуває у Чорному морі, безжально погнали за такої погоди.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Речник оборони півдня Наталія Гуменюк прокоментувала атаку по регіону з використанням ракет, а пізніше – ударних безпілотників типу "Шахед", що сталася 11 листопада.

"Це наголошує на тому, що ворог використовуватиме терор і продовжуватиме атаки. Навіть якщо у нього не буде зброї, хоча б точкові удари він постійно здійснюватиме для підтримки рівня напруги", – зазначила вона в ефірі національного телемарафону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах