Був дружним і скромним: що відомо про лоцмана, який загинув через російську ракету на Одещині

Сергій Сурін.

Сергій Сурін. Фото: facebook.com/uspa.gov.ua

Події
09 листопада 2023 12:07

8 листопада 2023 року, внаслідок ворожої атаки на цивільну портову інфраструктуру, під час виконання службових обов'язків загинув лоцман першого класу Сергій Сурін. Про це повідомляє Адміністрація морських портів України.

"З 43 років свого життя Сергій 15 років віддав надзвичайно відповідальній та складній професії лоцмана, ставши фахівцем високого рівня, при цьому залишаючись доброю та неймовірно скромною людиною. Він завжди виручав колектив, професійно виконуючи термінові та надскладні завдання. У нашій пам'яті Сергій назавжди залишиться надійним". другом, доброзичливим колегою, справжнім професіоналом своєї справи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині Сергія. Ми поділяємо вашу скорботу і звертаємо до вас слова підтримки та втіхи.
Світла пам'ять чудовій людині", – сказано у повідомленні АМПУ.

Нагадаємо, що у другій половині дня 8 листопада РФ, продовжуючи терор цивільного судноплавства, вдарила по одному з портів Одеської області протилокаційною ракетою Х-31П.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах