Після ракетного обстрілу окупанти атакували Одеську область ударними БпЛА: є влучання

Після ракетного обстрілу окупанти атакували Одеську область ударними БпЛА: є влучання.

Після ракетного обстрілу окупанти атакували Одеську область ударними БпЛА: є влучання. Фото ілюстративне: t.me/SJTF_Odes

Події
11 листопада 2023 08:59

Увечері 10 листопада російські терористи атакували Одеську область ракетами, після чого запустили ударні безпілотники типу Shahed. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Сили ППО збили чотири дрони, проте відбулося влучання по будівлях, що не використовувалися. Поранених немає", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У пресслужбі Сил оборони півдня України уточнили, що в Одеському районі ворог влучив у господарську будівлю, що не використовувалася. Люди не постраждали. У зоні відповідальності Оперативного командування "Південь" збили чотири ударні дрони: три – на Одещині, один – у Кривому Розі.

За даними Повітряних Сил ЗС України, під час атаки по Україні ввечері 10 листопада та вночі 11 листопада окупанти випустили з трьох напрямків (Приморсько-Охтарськ, Курськ та мис Чауда) 31 ударний БпЛА типу Shahed-131/136. Також противник застосував одну керовану авіаційну ракету Х-31 з акваторії Чорного моря, протикорабельну ракету П-800 "Онікс" з території тимчасово окупованого Криму та зенітну керовану ракету з Білгородської області. Силам ППО вдалося знищити 19 ворожих ударних БПЛА Shahed-131/136.

Нагадаємо, 10 листопада ворог двічі вдарив по Одеському району з літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря. Окупанти влучили ракетою повітряного базування в дачний кооператив. Постраждала 96-річна жінка та двоє літніх чоловіків. Також є влучення в припортову інфраструктуру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах