Біля берегів Одеської області знищили протикорабельну міну

Біля берегів Одеської області знищили протикорабельну міну.

Біля берегів Одеської області знищили протикорабельну міну. Скриншот: відео facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
12 листопада 2023 17:30

11 листопада біля берегів Одещини виявили протикорабельну міну, яку штормом море винесло на узбережжя. Про це повідомили у пресслужбі Військово-Морських Сил ЗС України.

Фахівці підрозділу Військово-Морських Сил ЗС України знищили небезпечну знахідку на місці шляхом контрольованого підриву.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Нагадуємо, що узбережжя та прибережні води Чорного моря залишаються досить небезпечною зоною, саме через мінну загрозу, зокрема, за штормової погоди. У разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не можна до них наближатися, торкатися і намагатися самостійно переміщувати. Негайно обмежте доступ до небезпечної зони та повідомите відповідні служби", – закликають громадян військові.

Відео: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Нагадаємо, за добу з 07:00 11 листопада до 07:00 12 листопада російські окупанти, продовжуючи терор цивільного судноплавства, скинули в Чорне море чотири керовані авіабомби. Станом на ранок 12 листопада в акваторії Чорного моря перебував один ворожий корабель. Ракетоносців не було, проте ворог може вивести їх на бойове чергування будь-якої миті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах