На фронті загинули ще чотири захисники з Одеської області

На фронті загинули ще чотири захисники з Одеської області.

На фронті загинули ще чотири захисники з Одеської області. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
13 листопада 2023 14:26

На російсько-українській війні загинули двоє захисників з Одеської області – мешканець Саф'ян Сергій Шелковніков, мешканець Нової Некрасівки Володимир Чернов, мешканець Кілійської громади Василь Рубчак та мешканець села Миколаївка Микола Гончарук.

Так, про загибель Сергія повідомила його сестра. Воїнові нещодавно виповнилося 22 роки, але він уже був інспектором прикордонної служби першої категорії-снайперів відділення інспекторів прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування. У суботу, 11 листопада, кортеж із тілом Героя живим коридором зустріли мешканці Саф'ян. Поховають Сергія Шелковнікова у вівторок, 14 листопада, на Лощинівському цвинтарі. Прощання відбудеться з 12.00 до 13.00 за адресою вулиця Василя Сліпака, 97.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сергій Шелковніков.Сергій Шелковніков. Фото зі сторінки сестри Героя в Instagram

Як повідомляє Саф'янівська сільрада, головний сержант Володимир Чернов був інспектором прикордонної служби другої категорії – кулеметником відділення інспекторів прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування. Захисник загинув під час виконання бойового завдання 12 жовтня у районі села Макіївка Сватівського району Луганської області.

Про дату поховання Героя обіцяли повідомити пізніше.

Володимир Чернів.Володимир Чернів. Фото: facebook.com/safianyotg

Як повідомляє 126-а окрема бригада територіальної оборони Одеси, захищаючи рідну країну від окупантів, залишаючись вірною військової присязі та народу України, загинув їхній побратим – сержант Рубчак Василь.

Василь Рубчак.Василь Рубчак. Фото: facebook.com/126brigadatro

Як повідомляє Сергіївська ОТГ, за незалежність, суверенітет та свободу нашої країни загинув мешканець села Миколаївка Сергіївської громади, молодший сержант Гончарук Микола Євгенович.

Про дату поховання загиблого воїна повідомлять додатково.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах