Після удару окупантів: на ремонт одеського політеху витратять 32 мільйони

На ремонт одеського Політеху витратить 32 мільйони.

На ремонт одеського Політеху витратить 32 мільйони. Фото: facebook.com/a.gudzovskiy

Події
14 листопада 2023 11:27

В Одесі за 32 мільйони хочуть відремонтувати будівлі "Одеської політехніки", які значно постраждали після ракетного удару окупантів 14 червня. Керівництво університету оголосило відповідний тендер на капітальний ремонт, про що стало відомо за допомогою сайту держкупівель Prozorro.

У тендерній документації наголошується, що будівлі на проспекті Шевченка, 1-3 потребують аварійно-відновлювальних робіт, утеплення фасаду та внутрішніх робіт. Тобто планується демонтувати вікна та встановити нові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у планах очистити, зміцнити та утеплити фасад.

Кінцевий термін для подання пропозицій визначили 19 листопада, а сам аукціон проведуть 20. Капітальний ремонт має закінчити до кінця 2025 року.

Нагадаємо, що університет серйозно постраждав під час ракетного удару росіян 14 червня 2023 року. У восьми корпусах навчального закладу було пошкоджено вікна та двері, близько 1000 квадратних метрів вітражів та 1800 квадратних метрів покрівлі. Найбільше постраждав другий навчальний корпус 1956 року споруди, де вибуховою хвилею знесло дах. Пошкоджено також внутрішні стіни та перегородки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах