На російсько-українській війні загинув захисник з Одеської області Олександр Калаус

На російсько-українській війні загинув захисник із Одеської області Олександр Калаус.

На російсько-українській війні загинув захисник із Одеської області Олександр Калаус. Фото: vpered.od.ua

Події
15 листопада 2023 14:21

На російсько-українській війні загинув захисник з Одеської області – мешканець села Степанівка Олександр Калаус. Про це повідомляє газета Розділянського району " Вперед ".

Стрілець-помічник гранатометника, 24-річний солдат Калауса Олександр Володимирович, загинув 10 листопада поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

15 листопада загиблого воїна зустрічатимуть під час в'їзду в село Кучурган, відспівування земляка-Героя відбудеться о 12:00 у селі Степанівка.

Нагадаємо, що раніше на російсько-українській війні загинули два захисники з Одеської області – Віталій Лукашенко та Сергій Мазуров. Як повідомляє Біляївська міська рада, під час виконання бойового завдання загинув 30-річний мешканець Біляївки Віталій. Воїн народився у селі Троїцькому, а створивши сім'ю, проживав у Біляївці та мав тут багато знайомих та друзів. У Віталія залишилися дружина та маленький син.

Як повідомив член виконкому у Федерації шахів України Дмитро Горощенко, у боях за Україну загинув кандидат у майстри спорту з міста Південний Одеської області Сергій Мазуров. Сергій дуже часто брав участь у шахових змаганнях у Миколаєві. Востаннє 7 жовтня 2023 року. Йому було 25 років.

Вічна пам'ять Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах