В Одесі лікують пацієнтку, евакуйовану із сектору Газа

В Одесі лікують пацієнтку із сектору Газа.

В Одесі лікують пацієнтку із сектору Газа. Фото: facebook.com/oblzdravOD

Події
15 листопада 2023 11:15

Департамент охорони здоров'я та Департамент соціального захисту населення Одеської області допомагає у евакуації постраждалих українців із сектору Газа. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, днями доставили першу пацієнтку – жінку евакуювали у стані гострого мієлобластного лейкозу та порушення мозкового кровообігу із середнім ступенем тяжкості до КНП "Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр" ГМР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у ГУР, 12 листопада до Кишинева прилетіли 145 українців, евакуйованих із сектору Газа. Після прибуття до столиці Молдови цю жінку негайно доставили каретою швидкої допомоги на один із пунктів пропуску з Україною, де її зустріла бригада наших медиків та довезла до лікарні в Одесі.

Нагадаємо, що раніше з Ізраїлю, міста Тель-Авів, до Одеси відправили тіло загиблої жінки. Вона загинула внаслідок нападу терористів ХАМАС. Також 18 жовтня відправили її неповнолітнього сина, який був поранений, до Молдови, потім до Одеси на похорон мами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах