Отримай відповідь: коли в Одеській філармонії завершать протиаварійні роботи

Отримай відповідь, коли в Одеській філармонії завершать протиаварійні роботи.

Отримай відповідь, коли в Одеській філармонії завершать протиаварійні роботи. Фото: oda.od.gov.ua

Події
15 листопада 2023 21:16

Протиаварійні та консерваційні заходи в Одеській філармонії планують завершити до кінця 2023 року. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Заступник голови Одеської ОВА Андрій Фігель спільно з керівництвом Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства ОВА зустрівся з представниками підрядної організації, яка виконує ремонтно-реставраційні роботи будівлі Одеської обласної філармонії. У ході зустрічі обговорили питання своєчасного виконання робіт та їх проблематику.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Архітектор проєкту надав поетапний план екстреного вирішення невідкладних першочергових робіт із закриття фундаменту від шкідливого впливу навколишнього середовища. Також обговорили терміни виконання робіт та перевірили виконані роботи зі зміцнення фундаменту всередині будівлі.

У 2021 році Одеській обласній філармонії виповнилося 90 років. Це пам'ятка архітектури національного значення. Унікальності будівлі надає те, що дерев'яна стеля із ліванського кедра виконана без жодного цвяха. Головний зал на тисячу місць за красою та акустичними властивостями вважається одним із найкращих в Європі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах