Жорстке вручення повістки у "Райдужному": ДБР допитало учасників події, а затриманий претензій не має

Жорстке вручення повістки у "Райдужному": ДБР допитало учасників події, а затриманий претензій не має.

Жорстке вручення повістки у "Райдужному": ДБР допитало учасників події, а затриманий претензій не має. Фото: скріншот відео

Події
16 листопада 2023 15:18

ДБР допитало свідків та учасників подій у справі про жорстке вручення повістки силою в районі житлового масиву "Райдужний" в Одесі.

За словами радниці з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяни Сап'ян, бюро з'ясовує всі обставини: опитано свідків, учасників, вилучено відеозапис та адміністративні матеріали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Тепер потрібно трохи часу, щоб це все проаналізувати. Далі вже слідство вирішуватиме, як триватиме розслідування – оголошенням підозри чи можна обійтися без оголошення підозри", – сказала Сап'ян в ефірі телемарафону.

Тим часом у мережі з'явилося відео із затриманим під час вручення повістки чоловіком у Райдужному.

На відео він каже, що не має жодних претензій та упередженого відношення до співробітників ТЦК та поліції. Конфлікт пояснює тим, що перебував у стані страху та планує самостійно з'явитися у військкомат.



Відео: t.me/xydessa

Нагадаємо, що в Одесі працівники ТЦК жорстко "мобілізували" чоловіка, одягнувши на нього наручники та силою затягнувши у свою машину. Він нібито відмовився брати повістку. Відео "мобілізації" виклали у мережу. Інцидент стався у мікрорайоні "Райдужний".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах