На фронті загинули три захисники України з Одеської області

На фронті загинули троє захисників України з Одеської області.

На фронті загинули троє захисників України з Одеської області. Фото ілюстративне: goloskarpat.info

Події
19 листопада 2023 14:37

15 листопада під час виконання бойового завдання поблизу села Кринки Херсонської області загинув мешканець села Малаївка Петро Криштопов. Про це повідомили у пресслужбі Окнянської громади.

Прощання з Героєм відбулося сьогодні о 10:00. Траурний кортеж виїхав з лікарні о 09:00, проїхав вулицею Альошина, площею 8 Березня та вулицею Європейською, після чого попрямував до села Малаївка, де за адресою вулиця Миру, 35 проживав захисник.

Петро Криштопов.Петро Криштопов. Фото: okny-otg.gov.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще один захисник України – мешканець села Олександрівка Олександр Бережок загинув на Харківському напрямку. Про загибель воїна повідомили у пресслужбі Олександрівської селищної адміністрації. З Героєм попрощалися сьогодні об 11:00 у Свято-Успенському соборі в його рідному селі.

Олександр Бережок.Олександр Бережок. Фото: Facebook-сторінка Олександрівської адміністрації

Також, захищаючи Україну від окупантів, загинув старший лейтенант 126 окремої бригади територіальної оборони міста Одеса Віталій Нестеренко. Про це повідомили у пресслужбі бригади. У регіональному управлінні Сил територіальної оборони "Південь" ЗС України уточнили, що Віталій Нестеренко на позивний "Віто" отримав несумісні із життям кульові поранення 4 жовтня під час зіткнення з диверсійною групою росіян поблизу населеного пункту Козачі Лагері Херсонської області.

Віталій Нестеренко.Віталій Нестеренко. Фото: facebook.com/126brigadatro

"Віто" добровільно вступив до лав територіальної оборони в березні 2022 року. У липні 2023 року він очолював розвідувальну групу з дванадцяти військовослужбовців, якій вдалося висунутись на лівий берег Дніпра та завдати ворогові суттєвих втрат живої сили та техніки.

Віталій народився та жив у місті Одеса. Закінчив Національний університет "Одеська морська академія". Працював у компаніях, які виконують міжнародні морські вантажні перевезення. Вільний час приділяв спорту. Зокрема, займався боксом, був кандидатом у майстри спорту.

Бійця поховали у селі Крижанівка Одеської області. У нього залишилися мати, старший брат, рідні та друзі.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах