В Одесі обирають підрядника для ремонту зруйнованої внаслідок обстрілу багатоповерхівки в Сергіївці

В Одесі обирають підрядника для ремонту зруйнованої внаслідок обстрілу багатоповерхівки в Сергіївці.

В Одесі обирають підрядника для ремонту зруйнованої внаслідок обстрілу багатоповерхівки в Сергіївці. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
20 листопада 2023 14:31

В Одесі обирають підрядника для ремонту багатоповерхівки в Сергіївці, яка постраждала від ракетного удару в липні 2022 року. Про це Vgorode дізнався із системи державних закупівель Prozorro.

Замовником робіт стала Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Закупівлю провели у форматі відкритого аукціону. Участь у торгах взяли дві компанії: товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Інтербуд" та приватне підприємство "Діск – Південь", яке погодилося виконати роботи за 73 мільйони 550 тисяч гривень.

Зазначимо, що тендер на ремонт дев'ятиповерхівки у Сергіївці оголошують уже не вперше. Попередній тендер з'явився на платформі Prozorro 6 жовтня. Повідомлялося, що подавати тендерні пропозиції можна до 23 жовтня, а завершити роботи переможець аукціону матиме до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, вночі 1 липня 2022 року російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Одна з трьох ракет типу Х-22 влучила в цокольний поверх дев'ятиповерхового житлового будинку в Сергіївці, знищивши цілий під'їзд. Також від обстрілу постраждала база відпочинку. Унаслідок цього ракетного удару 21 людина загинула, а ще 38 – отримали поранення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах