Уночі ворог атакував Україну "Шахедами": яка ситуація в Одесі вранці 21 листопада

Уночі ворог атакував Україну "Шахедами": яка ситуація в Одесі вранці 21 листопада.

Уночі ворог атакував Україну "Шахедами": яка ситуація в Одесі вранці 21 листопада. Фото ілюстративне: zn.ua

Події
21 листопада 2023 08:42

Ніч із 20 на 21 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Увечері 20 листопада з 21:22 до 22:43 у нашому місті та області лунав сигнал повітряної тривоги. Військові попереджали про загрозу атаки дронами-камікадзе.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України, у ніч проти 21 листопада росіяни атакували Україну з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, РФ) десятьма ударними БпЛА типу Shahed. Також противник випустив чотири зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування "Іскандер-К" із району Джанкой (Крим).

Внаслідок бойової роботи силам та засобам Повітряних Сил вдалося збити дев'ять ворожих безпілотників Shahed 131/136 та одну крилату ракету "Іскандер-К".

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 08:00 21 листопада в акваторії Чорного моря знаходяться два ворожі кораблі. Ракетоносії на бойовому чергуванні відсутні: ворог, як і раніше, тримає їх у пунктах базування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах