Яка ситуація в Одесі та області вранці 23 листопада і що у Чорному морі

Яка ситуація в Одесі та області вранці 23 листопада та що у Чорному морі.

Яка ситуація в Одесі та області вранці 23 листопада та що у Чорному морі. Фото: facebook.com/28brigade

Події
23 листопада 2023 07:57

Ніч з 22 на 23 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Як розповів речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону "Єдині новини", головною проблемою в акваторії Чорного моря залишається наявність там російської авіації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Для нас в акваторії Азовського та Чорного морів будь-який об'єкт із прапором чорноморського флоту Російської Федерації є легітимною метою. І ми зробимо все для того, щоб цих одиниць стало якнайменше. Так, росіяни чудово розуміють небезпеку, не треба їх недооцінювати. Вони розосередили. свій корабельний склад, перевели його на свої офіційні береги, залишилися без логістики, але ми думаємо, що все ж таки вони намагатимуться цю проблему якось вирішити. південно-західної частини Чорного моря, тобто забезпечуємо безпеку цивільного судноплавства таким чином, але небезпека, звичайно, є, і зараз головною проблемою в акваторії Чорного моря залишається наявність там, присутність там російської авіації. ми чатуємо, тут усе перекрито", – наголосив Плетенчук.

Він зазначив, що станом на вечір 22 листопада в акваторії Азово-Чорноморського регіону немає носіїв крилатих ракет. Але є дві одиниці корабельного складу, які виконують якісь завдання біля берегів в акваторії довкола Криму.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах