Яка ситуація в Одесі та області вранці 24 листопада і що у Чорному морі

Яка ситуація в Одесі та області вранці 24 листопада та що у Чорному морі.

Яка ситуація в Одесі та області вранці 24 листопада та що у Чорному морі. Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
24 листопада 2023 08:05

Ніч з 23 на 24 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги та без обстрілів. Але напередодні увечері 23 листопада городяни чули сирену. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Так, пізно ввечері повітряні сили ЗСУ мешканців Одеської області попередили про ракетну небезпеку. У регіоні було оголошено повітряну тривогу. Також мешканців Ізмаїльського району бути особливо обережними та перебувати у укриттях під час тривоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на ранок 24 листопада Росія тримала у Чорному морі два військові кораблі, ракетоносії відсутні.

Але, за словами керівника об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк, росіяни вже накопичили понад 800 ракет для енергетичного терору України. Раніше про нагромадження РФ ракет повідомляла і розвідка. За даними ГУР, окупанти виробляють приблизно 100 ракет щомісяця.

Гуменюк зазначила, що у Криму у ворога розгорнутий потужний хаб військового ресурсу, зокрема, там зосереджені ракети типу "Калібр" та "Онікс". За її словами, ракети повітряного базування зосереджені там, де завантажуватимуться в літаки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах