На Овідіопольській дорозі у ДТП загинув пішохід

На Овідіопольській дорозі у ДТП загинув пішохід.

На Овідіопольській дорозі у ДТП загинув пішохід. Фото: od.npu.gov.ua

Події
24 листопада 2023 12:45

Поліцейські розслідують обставини ДТП на Овідіопольській дорозі на Одещині, в якому загинув пішохід. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, ДТП сталася вчора, 23 листопада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо поліцейські встановили, що водій мікроавтобуса Mercedes Vito на перехресті вулиці Спрейса наїхав на пішохода, коли той перетинав дорогу на червоний сигнал світлофора. Потерпілому на місце викликали карету швидкої допомоги, але на жаль медики діагностували смерть чоловіка.

Водія перевірили на наявність алкоголю в організмі, він був тверезий. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У рамках кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах