Через шторм до берегів Одеської області прибило зернову баржу

Через шторм до берегів Одеської області прибило зернову баржу.

Через шторм до берегів Одеської області прибило зернову баржу. Фото: facebook.com/04868.com.ua

Події
25 листопада 2023 14:25

Уранці 25 листопада низка місцевих Telegram-канал опублікувала інформацію про те, що до берегів Санжейки Одеської області через шторм прибило зернову баржу.

Керівниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що інцидент стався кілька днів тому. Наразі баржі вже немає на місці: її прибрали портовики.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, на вихідних 25 та 26 листопада в Одесі та Одеській області погіршиться погода. Синоптики повідомляють, що можливі сніг, хуртовина, ожеледь і сильний вітер, пориви якого досягатимуть від 25 до 30 метрів за секунду.

Через шторм до берегів Одеської області прибило зернову баржу.Через шторм до берегів Одеської області прибило зернову баржу. Фото: facebook.com/04868.com.ua

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки. Особливо це стосується літніх, дітей та вагітних жінок. Водіїв просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач. Також і автомобілістам, і пішоходам варто обережно пересуватися під деревами, тому що через сильний поривчастий вітер і дощ можливе падіння гілок і кабелів.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін із якорів, а також їх прибивання до берега та дрейфування вздовж узбережжя. Одеситам та гостям регіону вкотре нагадують, що небезпека перебування у пляжній зоні надто висока. У штормову погоду цілком ймовірним є неконтрольований підрив міни. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Про небезпечні знахідки потрібно невідкладно повідомляти за номером "102".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах