На Одещині попрощалися з військовослужбовцем Віталієм Сирбу

На Одещині попрощалися з військовослужбовцем Віталієм Сирбу.

На Одещині попрощалися з військовослужбовцем Віталієм Сирбу. Фото: facebook.com/svetagg

Події
25 листопада 2023 18:20

25 листопада о 13:00 у селі Новоселівка попрощалися із військовослужбовцем Віталієм Сирбу. Про загибель та похорон Героя повідомила вчителька місцевої школи та волонтерка Світлана Голоднюк.

"Світлий, чуйний, опора для своєї матері та братів!!! Овдовіла його дружина, вони навіть не встигли насолодитися своїм подружнім життям!" – написала Світлана у пості на своїй Facebook-сторінці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 23 листопада мешканці Любашівської громади Одеської області провели в останню путь солдата В'ячеслава Яроцького, який загинув 14 листопада поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Також Vgorode повідомляв про те, що 18 листопада від тяжкої хвороби помер 57-річний військовослужбовець Олександр Очинський, а на фронті, захищаючи рідну країну від окупантів, загинув боєць 126-ї окремої бригади територіальної оборони міста Одеса Олександр Кравченко.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України, за мирне майбутнє кожного українця!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах