За вечір в Одесі двічі горіли квартири: що сталося

За вечір в Одесі двічі горіли квартири: що сталося.

За вечір в Одесі двічі горіли квартири: що сталося. Фото: depositphotos.com

Події
28 листопада 2023 12:00

27 листопада в Одесі двічі горіли квартири у житлових будинках. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Так, 27 листопада о 16:09 пспасателям надійшло повідомлення про пожежу на Артилерійській вулиці. Там спалахнули домашні речі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку. О 16:34 пожежу локалізували та о 16:37 загасили. Площа пожежі становила п'ять квадратних метрів. Під час гасіння врятували господиню квартири 1995 року народження. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали чотири одиниці пожежної техніки та 16 рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 20:06 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Грецькій. Після прибуття на місце виклику встановили, що горить газова духовка у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. О 20:17 пожежу локалізували та 20:19 загасили на площі в один квадратний метр. Під час гасіння пожежі з квартири врятували квартиронаймача. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газової плити.

Всього за останню добу на Одещині сталося 18 пожеж, п'ять з яких в Одесі.

Так, 27 листопада о 07:35 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в селі Піщано Подільського району. Там горів одноповерховий приватний житловий будинок. О 07:53 пожежу локалізували та о 09:38 ліквідували на площі 60 квадратних метрів. На місці пожежі виявили загиблого господаря 1950 року народження. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали одну одиницю пожежної техніки та чотири рятувальники від місцевої пожежної команди – одну одиницю пожежної техніки та дві особи особового складу.

Також о 21:27 надійшло повідомлення про пожежу у селі Бобрик Подільського району. Там загорівся дах будинку та домашнє майно. О 22:46 пожежу локалізували та о 00:45 загасили на площі 40 квадратних метрів. Внаслідок пожежі постраждали двоє людей, які з діагнозом отруєння продуктами горіння та опіками різних ступенів у стані середньої тяжкості каретою "швидкої" відвезли до медустанови, до прибуття підрозділу ДСНС. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучалися одна одиниця пожежної техніки та чотири рятувальники, від Добровільної пожежної дружини "Любашівський елеватор" – одна одиниця пожежної техніки та чотири особи особового складу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах