На Одещині у власність Міноборони повернули майновий комплекс

На Одещині у власність Міноборони повернули майновий комплекс.

На Одещині у власність Міноборони повернули майновий комплекс. Фото: ki.od.court.gov.ua

Події
28 листопада 2023 16:22

На Одещині у власність Міноборони України повернули майновий комплекс вартістю понад 430 мільйонів гривень. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Йдеться про нежитлові приміщення загальною площею понад 7,8 тисячі квадратних метрів орієнтовною вартістю понад 430 мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У суді прокурори довели протиправність вибуття з державної власності нежитлових будівель, які з 2017 року незаконно перебували у володінні комерційної структури.

Це єдиний майновий комплекс, який є державною власністю, право володіння ним державою не припинялося з лютого 2012 року. Однак у 2017 році спірне майно спочатку незаконно відчужили, а потім право власності на нього незаконно придбало приватне суспільство, яке до цього часу користувалося.

Поки рішення Господарського суду Одеської області реально виконано – право власності товариства припинили, єдиний майновий комплекс повернули та зареєстрували за державою в особі Міністерства оборони України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах