На Святослава Ріхтера горіло кафе

На Святослава Ріхтера горіло кафе.

На Святослава Ріхтера горіло кафе. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
01 грудня 2023 11:13

Сьогодні вночі, 1 грудня, на вулиці Святослава Ріхтера в Одесі сталася пожежа у будівлі кафе. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, сьогодні, о 01:09, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу у Хаджибейському районі. На місці рятувальники встановили, що горіло майно в окремій одноповерховій будівлі кафе.
О 01:26 пожежу локалізували та о 01:31 загасили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загальна площа пожежі становила п'ять квадратних метрів. Причина та збитки встановлюються. Ніхто не постраждав. Всього залучили п'ять одиниць техніки та 24 рятувальники.

Загалом, за останню добу з 30 листопада по 1 грудня, на Одещині сталися чотири пожежі. Так, наприклад, сьогодні вранці на вулиці Хімічній у Хаджибеївському районі в Одесі горів цех одного із заводів. О 05:46 пожежу локалізували та о 06:05 – повністю ліквідували. Площа пожежі становила 300 квадратних метрів. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах