На Одещині виділили понад мільйон гривень на дрони для військових

На Одещині виділили понад мільйон гривень на дрони для військових.

На Одещині виділили понад мільйон гривень на дрони для військових. Фото: safiany-otg.od.ua

Події
02 грудня 2023 16:40

У четвер, 30 листопада, під час проведення пленарного засідання XXXIII сесії Саф'янівської сільської ради депутати одноголосно ухвалили рішення про виділення коштів на допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України.

Про це 1 грудня повідомили на сайті Саф'янівської сільської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зокрема, один мільйон 50 тисяч гривень виділили бійцям на придбання дронів FPV та переговорних пристроїв (радіостанцій).

Нагадаємо, нещодавно Департамент муніципальної безпеки Одеської міськради оголосив тендер на закупівлю FPV-дронів на 18 мільйонів гривень. Загалом планують придбати 12 комплектів безпілотників.

Також Vgorode повідомляв про те, що в місті Арциз було виділено майже два мільйони гривень на закупівлю безпілотників та допомогу ЗСУ. Також понад мільйон гривень направлять Арцизькій центральній опорній лікарні на придбання кондиціонерів для операційних залів, ординаторських та палат денного стаціонару, а мільйон гривень піде на допомогу мешканцям Арцизької громади. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах