ЗСУ знищили російський бомбардувальник, який намагався атакувати Одеську область

ЗСУ знищили російський бомбардувальник, який намагався атакувати Одеську область.

ЗСУ знищили російський бомбардувальник, який намагався атакувати Одеську область. Фото: rbc.ua

Події
05 грудня 2023 19:19

У вівторок, 5 грудня, ЗСУ знищили російський бомбардувальник Су-24М в районі острова Зміїний, який під прикриттям винищувача Су-30СМ намагався завдати ракетно-бомбового удару на півдні Одеської області. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

Завдяки успішно проведеній операції повітряного командування "Південь", український зенітний ракетний підрозділ відправив російську "сушку" за "російським військовим кораблем".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що сьогодні ввечері мониторингові канали повідомляли про можливий запуск "подарунків" у район Вилкове. Речник Одеської ОВА Сергій Братчук уточнював, що "спостерігається активність ворожої тактичної авіації в акваторії Чорного моря. Загроза застосування авіаційного озброєння для півдня Одеської області або острова Зміїний".

Нагадаємо, що ніч із 4 на 5 грудня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги, але без обстрілів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах