Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України.

Одеська область втратила ще двох захисників України. Фото ілюстративне: goloskarpat.info

Події
06 грудня 2023 09:42

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – одеський активіст Лесич Дмитро та мешканець Одеської області Качур Олександр.

Як повідомляє Департамент освіти і науки Одеської облдержадміністрації, 30 листопада 2023 року внаслідок поранень, отриманих під час мінометного обстрілу російських загарбників на Луганському напрямку, загинув юрист КУ "Одеський обласний центр патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді" Лесич Дмитро Сергійович Вайт"), лейтенант ЗСУ. Він служив у аеророзвідці спеціального призначення. Тепер захиснику назавжди 24. Випускник соціально-правового факультету Національного університету "Одеська юридична академія" мав у планах стати відомим юристом, правозахисником. Але загинув як Герой-захисник під час виконання бойового завдання. Невтішними залишилися батьки та брат.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання відбудеться у День Збройних сил України, 6 грудня 2023 року, у місті Кам'янське Дніпропетровської області, звідки він родом.

Лесич Дмитро.Лесич Дмитро. Фото: facebook.com/Департамент освіти та науки Одеської облдержадміністрації


Як повідомляє Шабовська громада, 26 листопада біля населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району Донецької області загинув солдат Олександр Григорович Качур, мешканець села Салгани.

Про дату та час поховання обіцяють повідомити додатково.

Качур Олександр.Качур Олександр. Фото: facebook.com/shabivskagromada

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах