У центрі Одеси знесуть нахаббуд

У центрі Одеси знесуть нахаббуд.

У центрі Одеси знесуть нахаббуд. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
06 грудня 2023 16:29

На вулиці Ольгіївській, 21, в Одесі без відповідних документів збудували додатковий поверх. Його хочуть демонтувати. Про це повідомив начальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради Олександр Авдєєв.

За даними Державного реєстру прав на нерухоме майно будівництво розпочали на місці житлового будинку та квартири, що належить двом фізичним особам. Власники подали та зареєстрували ще 26 вересня 2018 повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Але їх зупинили через порушення. Проте вже під час війни власник вирішив добудувати ще один поверх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У п'ятницю, 1 грудня, з ініціативи ДАБК на місці провели комісійне обстеження за участю представників нашого управління, Приморської районної адміністрації та Керівної компанії "Порто-Франко". Вони встановили факт реконструкції житлового будинку, розташованого на внутрішньодворовій території з улаштуванням третього поверху.

Будівельні роботи зупинили та хочуть демонтувати третій поверх.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах