Деякі одесити сьогодні можуть почути звуки сирени не через ракети

Деякі одесити сьогодні можуть почути звуки сирени не через ракети.

Деякі одесити сьогодні можуть почути звуки сирени не через ракети. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
07 грудня 2023 11:26

У четвер, 7 грудня з 13:00 до 15:00, в районі вулиць Балківської-Грушевського-Маловського в Одесі проводять ремонт обладнання, яке сповіщає населення про повітряну тривогу. Про це повідомляє пресслужба міської ради Одеси.

У відомстві уточнили, що городяни можуть чути звуки сирени. Але це буде перевірка роботи гучномовця. Городян просять не панікувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі встановлять єдину автоматизовану систему оповіщення про повітряну тривогу за 25,5 мільйона гривень. В даний час сирени включаються в ручному режимі і іноді спізнюються. На думку депутатів, ця система дозволить оперативно сповіщати населення про майбутню небезпеку.

Систему встановлять у рамках міської цільової програми цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Одеси на 2022-2026 роки. Систему встановлять до кінця цього року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах