Греція відкриє в Одесі спеціальний офіс з відновлення

Греція відкриє в Одесі спеціальний офіс із відновлення.

Греція відкриє в Одесі спеціальний офіс із відновлення. Фото: omr.gov.ua

Події
07 грудня 2023 12:52

Греція відкриє в Одесі спеціальний офіс із відновлення Одеської області. Таку заяву зробив Спеціальний уповноважений МЗС Грецької Республіки Спірідон Ламбрідіс. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Міністр Олег Немчинов провів зустріч із спеціальним уповноваженим. Сторони обговорили роль Одеси в історії Грецької Республіки та готовність Греції взяти участь у відновленні пам'яток архітектури та історичного центру міста, які постраждали під час російської агресії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ламбрідіс підтримав прагнення України до членства в ЄС та НАТО та оголосив про проведення 15 лютого 2024 року в Афінах міжнародної конференції по відновленню України, залучаючи грецький бізнес. Ключові теми конференції включають підготовку плану відновлення України, інституційний механізм для бізнесу та можливості співробітництва в окремих галузях.

Пан Ламбрідіс та Дохтсіс засудили російські атаки та заявили про готовність грецької сторони приєднатися до відновлення Одещини у повоєнний час.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах